Kids TV


Kids TV


Bekijk met 'Kids TV' de uitzendingen van Nederlandse kinder televisie programma's op de telefoon of tablet.

Je kunt kiezen uit de volgende programma's: SpangaS, Het Klokhuis, Het Zandkasteel, Flip de Beer, Checkpoint, Huisje Boompje Beestje, HoelaHoep, Willem Wever, Z@PPLive, SchoolTV weekjournaal, NOS Jeugdjournaal, Z@appSport en Ernst, Mystrix I, Verhalen van de boze heks, Koek en ei, Hola Lara!, Te land, ter zee en in de lucht, Vrijland, Het Spetterslot, De Gilfactor, Karaoke Kids, Junior Songfestifal, Zaai, Loenatik, TiTa Tovenaar, Rekenen met SchoolTV, Leesdas Lettervos Boekentas, Vroeger was het anders, Nieuws uit de natuur en Bobbie en de Rest.

Per kanaal kun je de laatste 10 televisie uitzendingen bekijken. Als je dus een uitzending hebt gemist dan kunt je deze gemakkelijk terugkijken. Ideaal om de kinderen op de achterbank van de auto of in het vliegtuig mee te vermaken!

Zodra de telefoon contact maakt met een Wifi netwerk zullen automatisch de meest recente televisie uitzendingen gedownload en opgeslagen worden op de telefoon. Hierdoor kun je, zonder gevolgen voor je 3G mobiele data bundel, de televisie uitzendingen offline bekijken.

Niet gedownloade uitzendingen kunnen online streaming bekeken worden.

Via de instellingen kun je aangeven welke kanalen je op het scherm wilt tonen en hoeveel televisie uitzendingen je wilt downloaden. Oude televisie uitzendingen worden automatisch weer van de telefoon verwijderd.


Momenteel beschikbare kanalen


Momenteel beschikbare kanalen:
- SpangaS
- Het Klokhuis
- Het Zandkasteel
- Flip de Beer
- Checkpoint
- Huisje Boompje Beestje
- HoelaHoep
- Willem Wever
- Z@PPLive
- SchoolTV weekjournaal
- NOS Jeugdjournaal
- Z@appSport
- Mystrix I
- Verhalen van de boze heks
- Koek en ei
- Hola Lara!
- Te land, ter zee en in de lucht
- Vrijland
- Het Spetterslot
- De Gilfactor
- Karaoke Kids
- Junior Songfestifal
- Zaai
- Loenatik
- TiTa Tovenaar
- Rekenen met SchoolTV
- Leesdas Lettervos Boekentas
- Vroeger was het anders
- Nieuws uit de natuur
- Ernst, Bobbie en de Rest


Comments